Makelaardij & Taxaties visual

VvE Beheer

De organisatie van een in aparte woningen gesplitst flatgebouw of portiek, appartementen, berust wettelijk bij de Vereniging van Eigenaren. Een actief werkende VvE biedt vele voordelen. Naast voordelig verzekeren en voorzienbare onderhoudskosten, schept het goed organiseren van de gemeenschappelijke belangen binnen de VvE zoveel vertrouwen, dat het zich veelal laat vertalen in een hogere waardering van de afzonderlijke woningen. Een goede administratie van de VvE is dus in uw belang.

Vanuit onze ervaring met woningbeheer, onderhoudsplanning en bestuurlijke en juridische zaken is de stap naar het administreren van VvE's klein en logisch. De VvE-afdeling van ons kantoor heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een zeer professioneel bestuurder van VvE's.

Naast kwaliteit geloven we erg in het geven van aandacht voor de klant of wel: "Klantgericht werken aangevuld met ervaring en deskundigheid."

Als samenvattend motief daarvoor geldt dat wij ook verstand hebben van dat wat geadministreerd en bestuurd moet worden: “een onroerend goed complex”. Daardoor kijken wij met meer dan alleen administratieve ogen naar uw onroerend goed en kunnen wij u binnen het administrateur schap voordelen bieden.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij maken graag kennis met u!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Huis verkopen

Als u ons een taak opdraagt, wilt u natuurlijk het beste resultaat. Maar dat kan alleen worden bereikt als de weg er naar toe met zorg wordt afgelegd.

Lees verder

Huis kopen

Een huis kopen, dat kan ik toch zelf regelen? Dit is een uitspraak die wij wel vaker horen. Natuurlijk is het vaak mogelijk om zelf op een goede manier aan een woning te komen.

Lees verder

Taxaties

Uiteraard zijn wij ook deskundig op het gebied van het taxeren van woningen. Een taxatierapport heeft u bijvoorbeeld nodig bij een financiering, een herfinanciering, een aan-of verkoopbeslissing of in geval van een echtscheiding.

Lees verder

VvE beheer

De organisatie van een in aparte woningen gesplitst flatgebouw of portiek, appartementen, berust wettelijk bij de Vereniging van Eigenaren.

Lees verder

Vastgoed beheer

Al voor de start in de makelaardij hielden de oprichters van dit kantoor zich bezig met het beheren van huurwoningen ofwel vastgoedmanagement.

Lees verder

Verkooptest

Overweegt u om uw huis te verkopen of bent u nieuwsgierig wat uw woning waard is? Doe dan de gratis verkooptest en u krijgt de schatting van uw woning toegestuurd!

Lees verder

+

Huis verkopen?

Doe de gratis verkooptest!

Direct berekenen