Diensten

Wat het werk van een makelaar ongeveer inhoudt zult u ongetwijfeld weten. Koeze Makelaars & Taxateurs onderscheidt zich door een zeer uitgebreid dienstenpakket. We taxeren en bemiddelen bij de (ver)koop of (ver)huur van woningen, bedrijfsgebouwen en beleggingen in onroerend goed. Tot onze klanten behoren particulieren, ondernemers, woningcorporaties, ontwikkelaars, banken, beleggers en de rechterlijke macht.

Omdat we uitgaan van ieders specifieke wensen, is ons dienstenpakket uiterst flexibel. Standaard diensten kennen we dus eigenlijk niet. Zo nemen wij desgewenst de volledige begeleiding bij de aan- of verkoop van u over. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een enkele onderhandeling, advies, taxatie, koop- of huurcontract en technische of juridische ondersteuning. Het tarief (volgens een vast -, variabeltarief of op uurbasis) hangt af van de aard en omvang van uw opdracht. Uiteraard maken wij daarover vooraf heldere afspraken.

Onze deskundigheid wordt ondersteund door ons lidmaatschap van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), waar we zowel door de sectie Wonen als door de sectie BOG (Bedrijfs Onroerend Goed) zijn erkend.

 

Huis verkopen

Als u ons een taak opdraagt, wilt u natuurlijk het beste resultaat. Maar dat kan alleen worden bereikt als de weg er naar toe met zorg wordt afgelegd.

Lees meer

Huis kopen

Een huis kopen, dat kan ik toch zelf regelen? Dit is een uitspraak die wij wel vaker horen. Natuurlijk is het vaak mogelijk om zelf op een goede manier aan een woning te komen.

Lees meer

Taxaties

Uiteraard zijn wij ook deskundig op het gebied van het taxeren van woningen. Een taxatierapport heeft u bijvoorbeeld nodig bij een financiering, een herfinanciering, een aan-of verkoopbeslissing of in geval van een echtscheiding.

Lees meer

Vastgoed beheer

Al voor de start in de makelaardij hielden de oprichters van dit kantoor zich bezig met het beheren van huurwoningen ofwel vastgoedmanagement.

Lees meer

Verkooptest

Overweegt u om uw huis te verkopen of bent u nieuwsgierig wat uw woning waard is? Doe dan de gratis verkooptest en u krijgt de schatting van uw woning toegestuurd!

Lees meer

+

Huis verkopen?

Doe de gratis verkooptest!

Direct berekenen