Over ons

Koeze, nu

In mei van 2002 is de tweede vestiging van Koeze Makelaars Taxateurs b.v. geopend (Maassluis). Deze vestiging staat onder leiding van Brenda Koeze-Spijkerman. Zij heeft als makelaar in onroerende goederen in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van bestaande bouw en nieuwbouw en taxaties. Brenda is werkzaam geweest in verschillende delen van Nederland en de laatste jaren voornamelijk actief in groot Haaglanden, Westland, Maassluis, Maasland en de omliggende regio.

Kantoor Den Haag (Koeze Makelaars & Taxateurs en Koeze Vastgoed Management) staat momenteel onder leiding van Erik Koeze. Hij is verantwoordelijk voor het bedrijfsmatig onroerend goed en de contacten inzake lokale ontwikkelingen op het gebied van de woningmakelaardij.Ook in regio Maassluis en het Westland is hij actief op het gebied van nieuwbouw, bestaande bouw en bedrijfs onroerend goed.

Koeze, toen

Midden jaren ’70 startte Ulrich Koeze de makelaardij op, onder de naam Koeze Makelaars & Taxateurs b.v. Vanaf het begin bestonden de activiteiten naast woningmakelaardij uit advisering aan beleggers, administratie van VvE’s en het beheer van onroerend goed portefeuilles.

Zoon Kerst Koeze voegde zich eind jaren ‘70 bij de organisatie en zo specialiseerde Koeze Makelaars en Taxateurs zich steeds meer op het gebied van vastgoed management, bedrijfs onroerend goed, beleggingen en taxaties. Er werd besloten om het kantoor op te splitsen in twee belangrijke hoofdonderdelen: Koeze Makelaars en Taxateurs b.v. en Koeze Vastgoed Management b.v.

In 2003 voegde ook zoon Erik Koeze zich toe aan het kantoor in Den Haag. Erik zijn ervaring ligt, naast de woning makelaardij, met name op het gebied van bedrijfsonroerend goed en advisering van woning corporaties en nieuwbouwontwikkelingen in de breedste zin van het woord.

Inmiddels is het kantoor al drie generaties verder en staat als familiebedrijf voor vertrouwen, kennis en vakkundigheid. Dit alles momenteel onder de trotse leiding van Erik en Brenda.

 

Onze filosofie

Naast kwaliteit geloven we erg in het geven van aandacht aan de klant:
"Klantgericht werken aangevuld met ervaring en deskundigheid." Dat laatste is een kwestie van studie en ervaring. Ons lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (de NVM), staat daar voor garant. Het eerste is een van de moeilijkste facetten van dienstverlening en zeker in de makelaardij. Dit vergt inleving in de wensen van de klant, de juiste aandacht voor de klant en een goede communicatie met de klant.

Onze medewerkers hebben de hiervoor benodigde klantgerichte instelling en leveren graag professioneel maatwerk! In die combinatie zijn we dan ook overtuigd van: Klassiek Kwaliteitsbesef!

Maak kennis met het team

Erik Koeze

NVM makelaar – Directeur

Telefoon 070 - 368 00 53
E-mail info@koeze.nl

Brenda Koeze

NVM makelaar

Telefoon 010 - 593 94 94
E-mail brenda@koeze.nl

Eline van Dorp

Assistent-makelaar (ARMT)

Telefoon 010 - 593 94 94
E-mail maassluis@koeze.nl

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Neem contact met ons. We helpen u graag verder!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

+

Huis verkopen?

Doe de gratis verkooptest!

Direct berekenen