Over ons

Onze filosofie

Naast kwaliteit geloven we erg in het geven van aandacht aan de klant:
"Klantgericht werken aangevuld met ervaring en deskundigheid". 

Het eerste is een van de belangrijkste facetten van dienstverlening en zeker in de makelaardij. Dit vergt inleving in de wensen van de klant, de juiste aandacht voor de klant en een goede communicatie met de klant. Onze medewerkers hebben de hiervoor benodigde klantgerichte instelling en leveren graag professioneel maatwerk.
Dat laatste is een kwestie van studie en ervaring. Ons lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (de NVM), staat daarvoor garant.
In die combinatie zijn we dan ook overtuigd van: Klassiek Kwaliteitsbesef!

Koeze, toen en nu

Midden jaren ’70 startte Ulrich Koeze de makelaardij op, onder de naam Koeze Makelaars & Taxateurs. Vanaf het begin bestonden de activiteiten naast woningmakelaardij uit advisering aan beleggers, administratie van VvE’s en het beheer van onroerend goed portefeuilles.

Zoon Kerst Koeze voegde zich eind jaren ‘70 bij de organisatie en zo specialiseerde Koeze Makelaars & Taxateurs zich steeds meer op het gebied van vastgoedmanagement, bedrijfs onroerend goed, beleggingen en taxaties. Er werd besloten om het kantoor op te splitsen in twee belangrijke hoofdonderdelen: Koeze Makelaars & Taxateurs en Koeze Vastgoed Management.

Ook zoon Erik Koeze voegde zich later toe aan het kantoor in Den Haag. Erik zijn ervaring ligt, naast de woningmakelaardij, met name op het gebied van bedrijfs onroerend goed en advisering van woningcorporaties en nieuwbouwontwikkelingen.

In mei van 2002 is de tweede vestiging van Koeze Makelaars & Taxateurs geopend (Maassluis). Deze vestiging staat onder leiding van Brenda Koeze-Spijkerman. Zij heeft als makelaar in onroerende goederen in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van bestaande bouw, nieuwbouw en taxaties. Brenda is werkzaam geweest in verschillende delen van Nederland en de laatste jaren voornamelijk actief in groot Haaglanden, Westland, Maassluis, Maasland en de omliggende regio.

Inmiddels is het kantoor al drie generaties verder en staat als familiebedrijf voor vertrouwen, kennis en vakkundigheid. Dit alles momenteel onder de trotse leiding van Erik en Brenda.

 

 

Maak kennis met het team

Erik Koeze

NVM makelaar – Directeur

Telefoon 010 - 593 94 94
E-mail info@koeze.nl

Brenda Koeze

NVM makelaar

Telefoon 010 - 593 94 94
E-mail brenda@koeze.nl

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Neem contact met ons. We helpen u graag verder!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
<<<<<<< HEAD
=======
>>>>>>> cac680576f7ec66aeedde425db16fc1eec21b8cf
+

Huis verkopen?

Doe de gratis verkooptest!

Direct berekenen