Makelaardij & Taxaties visual

Huis verkopen

Als ervaren makelaar beseffen wij als geen ander dat de verkoop van uw woning een belangrijke gebeurtenis is. Daarom ontzorgen wij u graag in dit proces. Als u ons een taak opdraagt, wilt u natuurlijk het beste resultaat. Maar dat kan alleen worden bereikt als de weg er naar toe met zorg wordt afgelegd. Daarom luisteren we naar u, willen we weten wat voor u en uw gezin belangrijk is en wat uw wensen en voorwaarden zijn. Wij zetten ons in voor uw belangen en wikkelen die met aandacht af. We nemen de tijd voor onze klanten, omdat we beseffen dat kopen, verkopen of taxeren voor hen een risico inhoudt​. Die verantwoordelijkheid dragen we echter graag, omdat we voortdurend streven naar kwaliteit en tevredenheid.

Wonen

Als lid van de sectie Wonen van de NVM kunt u van ons de kennis, deskundigheid, zekerheid, onafhankelijkheid en degelijkheid verwachten. Daarnaast bieden wij de nodige creativiteit, enthousiasme en aandacht, die u wenst bij de verkoop van uw woning.

Wij bieden u tegen een scherp tarief een fullservice-pakket aan met o.a.:

 • Vermelding op Funda, de nr. 1 huizenwebsite in nederland;
 • Vermelding op onze eigen website;
 • Vermelding op onze social media kanalen;
 • Vermelding op ons doorlopende presentatiescherm;
 • Professionele fotopresentatie;
 • Plattegrond tekeningen;
 • NEN 2580 berekening van uw woonoppervlakte;
 • Aanmaken volledige documentatie van uw woning, waarbij u als  verkoper voldoet aan uw wettelijke informatieplicht;
 • Volledige verkoopbegeleiding bij bezichtigingen en advisering onderhandelingen;
 • Opmaak koopovereenkomst;
 • Nazorg bij de oplevering van uw woning
 

Bedrijfs Onroerend Goed

Koeze Makelaars & Taxateurs heeft ook een NVM bedrijfs onroerend goed specialist in huis. Erik Koeze is een ervaren makelaar op dit specialistische gebied en als zodanig lid van de sectie bedrijfs onroerend goed van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Als lid van deze sectie kunt u de nodige deskundigheid van ons verwachten op het gebied van commercieel onroerend goed. Toch heeft dit vakgebied, door zijn vaak ongekende veelzijdigheid en diversiteit, meer nodig dan alleen die toevoeging van dat logo. Wij bieden dat meerdere op de gebieden van:

 • Verhuur van bedrijfs onroerend goed
 • Verkoop van bedrijfs onroerend goed
 • Ontwikkeling van bedrijfs onroerend goed
 • Beheer van bedrijfs onroerend goed
 • Advisering in zijn algemeenheid bij bedrijfs onroerend goed

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij maken graag kennis met u!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Huis verkopen

Als u ons een taak opdraagt, wilt u natuurlijk het beste resultaat. Maar dat kan alleen worden bereikt als de weg er naar toe met zorg wordt afgelegd.

Lees verder

Huis kopen

Een huis kopen, dat kan ik toch zelf regelen? Dit is een uitspraak die wij wel vaker horen. Natuurlijk is het vaak mogelijk om zelf op een goede manier aan een woning te komen.

Lees verder

Taxaties

Uiteraard zijn wij ook deskundig op het gebied van het taxeren van woningen. Een taxatierapport heeft u bijvoorbeeld nodig bij een financiering, een herfinanciering, een aan-of verkoopbeslissing of in geval van een echtscheiding.

Lees verder

VvE beheer

De organisatie van een in aparte woningen gesplitst flatgebouw of portiek, appartementen, berust wettelijk bij de Vereniging van Eigenaren.

Lees verder

Vastgoed beheer

Al voor de start in de makelaardij hielden de oprichters van dit kantoor zich bezig met het beheren van huurwoningen ofwel vastgoedmanagement.

Lees verder

Verkooptest

Overweegt u om uw huis te verkopen of bent u nieuwsgierig wat uw woning waard is? Doe dan de gratis verkooptest en u krijgt de schatting van uw woning toegestuurd!

Lees verder

+

Huis verkopen?

Doe de gratis verkooptest!

Direct berekenen