Vastgoedbeheer

Vastgoed Beheer

Al voor de start in de makelaardij hielden de oprichters van dit kantoor zich bezig met het beheren van huurwoningen ofwel vastgoedmanagement. Wij kunnen ons dan ook goed inleven in de interesses van onze opdrachtgevers. Een vak dat wij beheersen.

Binnen ons takenpakket valt o.a.: huurincasso, behandeling van onderhoudsklachten, onderhoudsplanning en aanbesteding van onderhoud, aanzegging van huurverhogingen, fiscale aangifte, huurcommissieprocedures en de administratieve verwerking.

Met onze juridische dienst begeleiden wij tot in vergaand stadium incasso procedures met als voordeel tijdwinst en kostenbesparing.

In combinatie met koop/verkoop en verhuuradviezen voor beleggingsobjecten, is onze dienstverlening voor tal van klanten uitgegroeid tot vermogensbeheer. Veel, voornamelijk particuliere beleggers, vertrouwen ons inmiddels hun vastgoed in beheer toe.

Standaard tarieven voor beheer kennen wij niet. Afhankelijk van de omvang van het te beheren pakket, het soort objecten en de door ons uit te voeren beheersactiviteiten, brengen wij graag een offerte uit.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij maken graag kennis met u!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Huis verkopen

Als u ons een taak opdraagt, wilt u natuurlijk het beste resultaat. Maar dat kan alleen worden bereikt als de weg er naar toe met zorg wordt afgelegd.

Lees verder

Huis kopen

Een huis kopen, dat kan ik toch zelf regelen? Dit is een uitspraak die wij wel vaker horen. Natuurlijk is het vaak mogelijk om zelf op een goede manier aan een woning te komen.

Lees verder

Taxaties

Uiteraard zijn wij ook deskundig op het gebied van het taxeren van woningen. Een taxatierapport heeft u bijvoorbeeld nodig bij een financiering, een herfinanciering, een aan-of verkoopbeslissing of in geval van een echtscheiding.

Lees verder

VvE beheer

De organisatie van een in aparte woningen gesplitst flatgebouw of portiek, appartementen, berust wettelijk bij de Vereniging van Eigenaren.

Lees verder

Vastgoed beheer

Al voor de start in de makelaardij hielden de oprichters van dit kantoor zich bezig met het beheren van huurwoningen ofwel vastgoedmanagement.

Lees verder

Verkooptest

Overweegt u om uw huis te verkopen of bent u nieuwsgierig wat uw woning waard is? Doe dan de gratis verkooptest en u krijgt de schatting van uw woning toegestuurd!

Lees verder

+

Huis verkopen?

Doe de gratis verkooptest!

Direct berekenen